jueves, 13 de enero de 2011

PxC: parla clar i català (Carta al Director Diari de Terrassa 13/01/2011)

El passat vint-i-cinc de desembre un Grup Municipal va publicar una carta de salutació aderçada als nous catalans amb motiu del Dia Internacional del Immigrant. També feia esment que Catalunya existeix un considerable augment d' intolerància i racisme.

PxC està formada per gent normal i també condemnem el racisme i la xenofòbia. Però creiem que cal establir un límits per fer possible la convivència en l' actual context que presenta la nostra societat. És hora de parlar clar dels problemes reals i deixar-nos de discursos políticament correctes.

Hi ha partits que per guanyar vots viuen en l' ambigüitat. Alguns son experts en el camuflatge polític. Es posen i treuen la barretina quan els hi convé i no acaben mai de deixar clar el que volen. Utilitzen la senyera per amagar els seus objectius reals que son afavorir als banquers i el grans empresaris i tenir la mà a prop del calaix.

Aquests darrers dies alguns Ajuntaments com els de Badalona, L' Hospitalet de Llobregat i Salt, han aprovat als seus Plens, propostes per denegar els permisos d' arrelament i reagrupament familiar als immigrants incívics amb els vots favorables de PSC, PP i ERC.

Són racistes? O reaccionen perque gràcies al nostre discurs realista es veuen amb l' aigua al coll i no volen perdre més vots en les properes eleccions? Fa temps que estem advertint que Catalunya és un focus de terroristes islàmistes. Fa pocs dies que Wikileaks ha publicat que els serveis nord-americans consideren a Barcelona, i més concretament a la seva àrea metropolitana, com el principal niu de terroristes islamistes de tota Europa. Algú dubta ara de la veracitat d' aquesta informació?

A Plataforma per Catalunya, volem defendre les classes més desfavorides, els aturats, els pensionistes, els treballadors i els pocs petits empresaris i comerciants que queden, i especialment la gent de casa, com també els nous catalans en situació legal i que mostrin signes clars d' integració. Els de fora en situació il·legal, els incívics i els delinqüents no tenen cabuda. Això no és racisme, simplement no ens ho podem permetre.

I per últim, evidentment existeixen molts més problemes. Un d' ells és aquesta casta política corrupta de vividors que ens està portant a l' abisme. Precisament acabar amb la corrupció a les administracions públiques és un dels nostres objectius prioritaris. Per una altra banda, en aquests moments la utilització de diners públics provinents del FROB, emprats exclusivament per donar prejubilacions millonaries als empleats i directius de les caixes d' estalvis és una vergonya, una immoralitat i una injusticia social sense precedents.

D' això i moltes altres coses en parlarem en el nostre proper programa electoral.

No hay comentarios:

Publicar un comentario